Nu visas Årets mål från MFF på stan

Vi ska i år visa att MFF är en tydlig del av samhället.

    Visst, MFF är en hårdsatsande elitförening som har som mål att vinna Allsvenskan och att ta sig ut i Europa.

    Visst, MFF är också i underhållningsbranschen och bjuder publik och supportrar på en attraktiv och vinnande fotboll.

    Visst, MFF har den bästa stämningen av alla på sina hem-mamatcher, och visst, MFF är Nordens största publiklag sett till publiksiffrorna 2012 – värt att vara stolta över.

    Men hur många känner till klubben arbete med fotbolls-akademierna som nu finns i Staffanstorp, Simrishamn, Limhamn och Rosengård? Med målet att hjälpa eleverna komma in på sina gymnasieprogram. Hur många känner till det arbete MFF gör i förskolan Ångloket, och arbetet med Fotboll mot rasism? Och hur många utanför MFFs inre cirklar MFF känner till MFF Nätverket, en av Malmös största mötesplatser för näringslivet?

    De är alla delar av MFF varumärket och den relation MFF har till samhället. Och de säger alla något viktigt om vilka värderingar och normer klubben arbetar efter.

    Detta vill vi att fler ska ta till sig och göra till en del av sin relation med varumärket MFF. I år lyfter vi fram dessa di-mensioner av MFF i en utomhuskampanj som pågår i tre veckor och som kompletteras med film i TV 4 och annon-ser i dagspressen. Allt kretsar kring Årets mål.

    Men alla dessa mål görs inte på fotbollsplanen.

Publicerat

Fler jobb för denna kund

Typ av jobb