SAKI_SS13_Front
SAKI_SS13_W1
SAKI_SS13_W2
SAKI_SS13_W3
SAKI_SS13_W4
SAKI_SS13_W6
SAKI_SS13_M1
SAKI_SS13_M2
SAKI_SS13_M3
SAKI_SS13_M4

SS13

Nothing tells your story like leather

Det finns inget vi tycker så mycket om som att börja en ny varumärkesresa med en kund – oavsett om det handlar om att bygga ett varumärke från grunden, eller om det rör sig om att förvandla och lyfta något som redan är etablerat.

    House of Saki som är ett av Skandinaviens ledande modehus inom skinnkläder har funnits sedan 1982 och äger de tre varumärkena Rock’n Blue, Alexandra och Saki. Trots många år på marknaden och stora framgångar kände företagets ägare att man behövde ta ett helhetsgrepp och skapa en relansering av varumärket – och vi fick förtroendet att hjälpa till med detta.

    Tillsammans har vi i ett första steg tagit fram ett helt nytt uttryck för Saki som bygger på tidlös elegans och finess. Vi har arbetat fram ny logotyp och symbol och byggt upp en grafisk profil som vi har applicerat på alla varumärkesbärande detaljer i kläderna, såsom neck lables, hang tags och badges.

     Linus Morales har fotograferat två kataloger som bygger på uttrycket ”Nothing tells your story like leather” och som rör sig i en klassisk filmvärld med de stora ikonerna som förebilder.

    Än så länge syns vårt arbete på modemässor, både nationellt och internationellt, men till hösten kommer det även nå konsumenter, när Sakis kollektion A/W 2013-14 kommer ut i butik. Håll utkik!

Publicerat

Fler jobb för denna kund

Typ av jobb