Adamsson Appelfeldt

Kommunikation ska uträtta ett arbete. Lustigt nog glöms detta bort alltför ofta. När kreativiteten och fåfängan gifter sig med varandra är det så lätt att det går snett. Då blir det reklam för reklamens egen skull – och det brukar aldrig fungera särskilt bra. Vad är skillnaden då? Att tänka först och jobba sen är

en bra start. Men viktigare är att skapa förståelse för vad investeringen i kommunikation ska leda till – ett mål att eftersträva. Mycket av vårt arbete handlar om att uppfinna, bygga och utveckla varumärken. Och se till att det händer något på marknaden. Det är förmodligen därför den

vanligaste frågan från oss till våra kunder är "Hur går det?" Lever man med sina uppdrag vill man också se resultat av arbetet. Det arbete som uträttas av kommunikationen. Det arbete som är vår vardag.

Creative directors

Krister Appelfeldt

default

En av byråns ägare och grundare tillsammans med Ulf Adamsson. Mångfaldigt belönad Art Director med stor erfarenhet och kompetens inom design, mode och trender - framförallt hur varumärken inom dessa områden ska skapas, byggas och kommuniceras. Med sin speciella fingertoppskänsla för detta har Krister spelat en avgörande roll vid uppbyggnaden av varumärken som Gant och Lexington, och har nu samma uppgift för varumärket Henri Lloyd bland annat.

 • appel@adamssonappelfeldt.com
 • Ulf Adamsson

  default

  En av byråns ägare och grundare. Har genom åren varit med om skapat klassiska kampanjer för bland annat Sydsvenskan, Lärarnas riksförbund. Tidningsutgivarna, ProViva och MFF – och är en av landets mest belönade copywriters. Arbetar som Creative Director med inriktning på varumärkesbyggande och strategier och ett fortsatt kreativt skrivande.

 • ulf@adamssonappelfeldt.com
 • VD/Projektledare

  Torsten Hernemyr

  default

  VD och partner tillsammans med Krister Appelfeldt och Ulf Adamsson. Var med och startade byrån 2005. Dessförinnan VD för Appel & Falk (1995-2005). Utbildad företagsekonom.

 • torsten@adamssonappelfeldt.com