IKEA - Utomhuskampanj i Wien

Det vi gör för IKEA syns inte alltid – vi anlitas som strategiska kommunikatörer i den utveckling som konstant pågår inom IKEA. Här talar vi om ett företag som vet vad de vill och som har en framförhållning som skulle få andra att rodna. Så de uppdrag och diskussioner vi har med IKEA är sådant som slår igenom först om några år.


Nu är inte det hela sanningen. Ibland testas dessa framtidsidéer i nutid. Det skedde till exempel i Wien hösten 2007 med den största utomhuskampanj staden någonsin sett. (Vi utnyttjade bland annat alla byggnadsställningar och skyddsvävar framför de hus som skulle fräschas upp inför fotbolls-EM 2008.) Mäktigt är bara förnamnet och kampanjen belönades också med ”Großer Österreichischer Plakatpreis 2007”. Självklart är det stimulerande för oss att få vara bollplank och idégivare till ett av Sveriges främsta varumärken alla kategorier.


Att mycket sedan sker i det tysta gör inte oss någonting. Men nog åker vi till IKEA och handlar med en särskild känsla av samhörighet.

Publicerat

Se jobb av denna kund

Typ av jobb